Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Zhangjiagang Auzoer Environmental Protection Equipment Co.,Ltd 86-512-58585068 Bessie@auzoer.com

Fabrieksreis

Vraag een offerte aan
Thuis -

Zhangjiagang Auzoer Environmental Protection Equipment Co.,Ltd Fabrieksreis

(pagekey=>aboutus)

lopende band

Auzoer kan reeks stofcollectoren met filterpatroon en filterzakken veroorzaken. Wij bezitten de lasersnijmachine, de buigende machine, de rollende machine, enz. Voor de producten gebruiken wij de standaardhoogte - het materiaal van het kwaliteitskoolstofstaal en met uitstekend lassenprocédé. Wij concentreren ons op techniek en manufacturinng beheer door PDM, CRM, ERP en ander informatiebeheer te gebruiken om de productkwaliteit en de geschikte levering ervoor te zorgen.

Zhangjiagang Auzoer Environmental Protection Equipment Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 

 

 

Zhangjiagang Auzoer Environmental Protection Equipment Co.,Ltd fabriek productielijn 1

OEM / ODM

Het Auzoerontwerp en produceert de stofcollectoren met eigenschappen van modulair ontwerp, snelle levering en rendabel. Wij konden met OEM/ODM leveren serive zoals aangepast. Wij verlenen de diensten aan de volgende klanten.

Zhangjiagang Auzoer Environmental Protection Equipment Co.,Ltd fabriek productielijn 0

R & D

Auzoer specialiseert zich in productie van stofcollectoren voor een verscheidenheid van toepassingen die omvatten: geneesmiddel, metaal het malen, het houten werken, samenstellingen, polijsten en het oppoetsen, vernietigen, en lassendamp, chemisch product die (nat of droog) mengen zich verwerken.

 

Wij hebben ontwerpers ervaren en PDM/ERP/CRM toegepast om de projecten en de orden op te volgen die alle gecontroleerde procedures verzekerden. Door de simulatieshell van de luchtstroom wordt de sterkte geoptimaliseerd om efficiënt en de veilige exploitatie van de stofcollectoren te verzekeren.